Hey! Wij, Bram en Nathan heten je van harte welkom op onze website. We zijn twee eerstejaars studenten industrieel op de technologiecampus KU Leuven te Gent. Deze site hebben we gemaakt voor projectwerk, een vak dat ons van allerlei vak domeinen eens laat proeven.

Nathan

Ik woon in Brasschaat, een gemeente ten noorden van Antwerpen . In het secundair heb ik wiskunde-wetenschappen (8u ) gevolgd aan het Gemeentelijk Instituut Brasschaat. Omdat de Universtiteit Antwerpen zijn ingenieurscampussen ten zuiden van Antwerpen heeft en De Lijn geen snelle verbinding biedt, was het al vrij snel duidelijk dat ik op kot moest. En als dat dan toch moest, kon ik net zo goed Gent kiezen. De stad stel me nog altijd niet teleur, al ziet mijn portefeuille wel wat af.

Bram

Ik ben geboren in Asse, waar ik ook op de lagere school heb gezeten, maar ik heb altijd gewoond in Affligem, een dorp naar mijn hart. Voor de middelbare school ging ik mijn eerste 4 jaar in het centrum van Brussel. Mijn laatste 2 jaren van het secundaire onderwijs heb ik afgemaakt in een school in aalst. Tijdens de loop van mijn laatste jaar secundaire onderwijs had ik definitief beslist om industrieel ingenieur te studeren.